Almási Balogh Pál Kórház

  
 

ALMÁSI BALOGH PÁL KÓRHÁZ ÉS RENDELŐINTÉZET

korhazbejaratÜdvözöljük Kórházunk honlapján!

Ózdot nevezik a 7 völgy városának is, kórházunk is egy domb tetején található, távol a régen rengeteg füstöt kiengedő kéményektől és a – ma már csak emlékeinkben élő – gyár zajától. A gyönyörű természeti környezetben fekvő város egy páratlanul szép szanatóriumi környezetbe építette kórházát a város szélére, csodaszép kilátással és zöldövezetes parkkal körülvéve.

Betegeinket  340  ágyon,  10  osztályon,  50  szakrendeléssel,  illetve  gondozóval,  központi diagnosztikai egységgel fogadjuk és látjuk el.

Ózd városa az Észak-magyarországi régióban, Borsod-Abaúj-Zemplén megye északnyugati részén  található.  Szlovákiai  határ  menti  település,  mintegy  34  ezer  fős  lakossággal.  A  város  a megyeszékhelytől, Miskolctól 60 km-re, a fővárostól pedig 150 km-re található.

Honlapunk  részletesen  bemutatja  az  intézet  tevékenységét.  A rendelési  idők  mellett  számos egyéb hasznos információ található az oldalon, ami segít az érdeklődőknek az eligazodásban. Kérdések esetén a megadott telefonszámokon tud érdeklődni, s mi igyekszünk készséggel segíteni.

Tisztelettel:
A Kórház vezetősége

 


a járóbeteg  szakellátás 2021. október 1-től érvényes  

ELŐJEGYZÉSI  szabályairól

 Az előjegyzésekért kattintson ide


Tisztelt Hozzátartozók!

 Az érvényben lévő EMMI egyedi utasítás szerint 2021.augusztus 26. napjától a LÁTOGATÁSI REND az alábbiak szerint módosul

  • Egy beteghez naponta legfeljebb EGY fő látogató mehet be – amennyiben a látogató 18 év alatti, mind a 18 év alatti látogató, mind az őt kísérő felnőtt, de legfeljebb 3 fő bemehet (1 felnőtt – 2 gyerek).
  • A látogatónak VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL vagy 48 órán belüli NEGATÍV SARS-CoV-2 PCR-teszttel kell rendelkeznie (kivétel a felnőtt kíséretében érkező 16 év alatti látogató)
  • Látogatni osztályokon CSAK 3 rétegű sebészeti maszkban vagy FFP2 illetve FFP3 maszkban lehetséges! (textil maszk nem megengedett)
  • A Kórház portáján működő szűrőponton Kollégánk ellenőrzi a látogató igazolványát, testhőmérséklet mérés után kézfertőtlenítés történik.
  • Minden esetben feljegyzésre kerül, hogy melyik beteghez érkezett a látogató.
  • Fennjáró betegeink számára a Kórház udvarán/kertjében biztosítunk lehetőséget a családtagjával történő találkozáshoz.
  • Abban az esetben, ha csak csomagot szeretne eljuttatni hozzátartozója részére, azt a korábbi gyakorlatnak megfelelően eljuttatjuk a betegeknek.

Látogatás:   hétköznap:                           15.00-17.00 óra

munkaszüneti napokon:   11.00-12.00 és 15.00-17.00 óra között

Tisztelettel kérem a szabályok betartását!

Megértésüket köszönöm.

Ózd, 2021. augusztus 26.

Dr. Bélteczki János

főigazgató

HÍREK