Már a 2020 előtti években is sokan kerestetek meg egy-egy elakadás, nehézség vagy küzdelmes élethelyzet kapcsán, de 2020 tavaszán, a pandémia hatására megnövekedett a hozzám érkező kérdések és kérések száma. Így született meg a PszichoBonBon cikksorozat ötlete, mellyel egyszerre, egy időben több emberhez juthat el az önismereti munkát, és a lelki megküzdést támogató tartalom. A hetente megjelenő ‘olvasmányok’ (amik mindig a kéréseitekre reflektálnak) lendületet és motívációt adhatnak ahhoz, hogy rátaláljatok a válaszaitokra és a megoldás irányába vezető útra.
A szakmaiság megtartásával igyekszem a közérthetőségre és arra, hogy minden esetben tartalmas és megoldásközpontú tudással gazdagodjatok.
Ugyanakkor tudni kell, a PszichoBonBon nem helyettesíti a terápiás munkát.

CÉLJA

hogy érdemi támogatàst nyújtson azoknak, akik keresik az utat mások, vagy éppen önmaguk felé.A cél minden esetben az, hogy ráirányítsa a figyelmeteket azokra a kapaszkodókra, amelyek segíthetnek megérteni, boldogulni, fejlődni. Ha a világot a pszichológia szemüvegén át is szemléljük, segíthet felismerni fontos összefüggéseket. Ezek erőt adhatnak a változáshoz, a változtatáshoz. Ez pedig segíthet abban is, hogy kicsit jobban értsük és megértsük egymást és ez által könnyebben boldoguljunk ebben a soszor kaotikus és szorongást keltő világban.

KINEK SZÓL?

Azoknak, akik keresik az utat, vagy már rajta vannak, de szükségük van támogatásra és motivációra a folytatáshoz.
Azoknak, akik -legyen szó párválasztásról, munkahelyi vagy magánéleti konfliktusról, életviteli és lelki nehézségekről- úgy érzik elakadtak.
Azoknak, akik eltökéltek, hogy rendszeresen időt szánjanak a lelki egészségük megőrzésére.
Azoknak is, akik úgy érzik, iránymutatásra és inspirációra van szükségük ahhoz, hogy továbblépjenek.

És természetesen neked.
Van kérdésed?
Keress bizalommal!
Lukácsné Zsuzsa