Kedves Kollégák!

A jelenlegi járványhelyzet jelentős testi és lelki terhet ró mindannyiunkra. Ilyen szélsőséges körülmények között a belső egyensúly hosszútávú megőrzése nagymértékű kihívást jelent. Még a legteherbíróbbak is kerülhetnek váratlanul olyan helyzetbe, ahol úgy érzik, elérték a határaikat, elbizonytalanodtak, megoldási eszközeik kevésnek bizonyulnak.
Bátran és bizalommal fordulhat hozzám továbbra is bármely munkatárs, aki az alábbiakat tapasztalja: fokozott feszültség, stresszkezelési nehézségek; betegekkel vagy munkatársakkal való kommunikációs problémák; fokozott szorongás; étvágytalanság; tartós alvászavar, rémálmok; fokozódó, tartós ingerlékenység kollégákkal, családtagokkal; emlékezeti, figyelmi, érzékszervi panaszok; koncentrációs problémák.

A segítségnyújtás biztonságos online csatornán (Messenger), vagy telefonon történik. A konzultációk során elhangzottakra az orvosi titoktartás általános szabályai vonatkoznak. A dolgozók adatai nem kerülnek be az egészségügyi ellátórendszer adatai közé.

Keressetek bizalommal minden olyan lelki eredetű problémával, amely a munka végzésével kapcsolatos, azt akadályozza, nehezíti valamilyen módon.

Lukácsné Zsuzsa